Apollo SA
 
   
  Η Εταιρία | Νέα | Προΐόντα | NewsLetter | Εύρεση | Επικοινωνία  

 








H Orion System International ανακοίνωσε την νέα έκδοση 3.8 του Symphonia.
31/3/2004

Τι νέο υπάρχει στο Symphonia 3.8

Η τελευταία έκδοση του Symphonia θα βελτιώσει την παραγωγικότητα των χρηστών μέσω της χρήσης πολυδύναμων εργαλείων λογισμικού για να χειριστούν W3C XML schemas, .NET components και μηνύματα NCPDP.

Το Symphonia βελτιώνεται συνέχως για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της κοινότητας των χρηστών" εξηγεί ο Paul de Bazin, Διευθυντής Ανάπτυξης της Orion. "Δεχόμενοι νέες τεχνολογίες όπως αυτές της Microsoft.NET και συμπεριλαμβάνοντας πλήρη υποστήριξη για W3C, δημιουργούμε νέες επιλογές στην ανάπτυξη εφαρμογών ολοκλήρωσης. Αυτές οι επιλογές επιτρέπουν fast turn-around και μειώνουν τον χρόνο που απαιτείται για την υλοποίηση υποστήριξης ηλεκτρονικών μηνυμάτων στις σύγχρονες εφαρμογές."

Υποστήριξη για W3C XML, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης 3 HL7

ΤΟ Symphonia™ 3.8 περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη για W3C XML κατευθείαν στον Symphonia™ Mapper. Το W3C έχει γίνει το βιομηχανικό πρότυπο για τον καθορισμό των XML schemas και αυτά τα schemas μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν στον Symphonia™ Mapper χωρίς καμία μετατροπή.

Το Symphonia™ 3.8 επίσης υποστηρίζει τον σχεδιασμό των μηνυμάτων της έκδοσης 3 HL7 από ή προς άλλα μηνύματα EDI ή XML, αφού η έκδοση 3 HL7 είναι καθορισμένη να χρησιμοποιεί σχήματα W3C XML, επιτρέποντας εύκολη εναλλαγή μεταξύ εκδόσεων HL7. Επιπλέον βελτιώσεις, όπως type casting, έχουν επίσης προστεθεί στον Mapper για να επιταχύνουν την υποστήριξη ανάπτυξης της έκδοσης 3 του HL7.

Μηχανές EDI .NET (Component Generation and Dynamic Engine)

Το Symphonia™ 3.8 προσθέτει μια άλλη ομάδα τεχνολογίας στην ήδη υπάρχουσα λίστα της με την δημιουργία μιάς νέας σειρά engines βασισμένα αποκλειστικά στο framework NET. Βασιζόμενη στις δυνατότητες των προηγούμενων εκδόσεων, η Symphonia™ 3.8 προσφέρει την δυνατότητα για αυτόματη δημιουργία ενός ΝΕΤ component φτιαγμένο αποκλειστικά για ένα σκοπό, για χρήση με εφαρμογές ΝΕΤ.

Η προσθήκη των engines C# NET σημαίνει ότι το Symphonia™ έχει τώρα μια λύση για τα μηνύματα στις εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε Pure Java, C++ καθώς και σε οποιαδήποτε γλώσσα COM και ΝΕΤ.

Άλλες σημαντικές προσθήκες στο Symphonia™ 3.8 περιλαμβάνουν:

· Υποστήριξη για NCPDP 5.1
· Υποστήριξη για αρχεία csv
· Βελτιωμένη ευκολία χρήσης όταν ασχολείται κανείς με μηνύματα αναγνώρισης και επεξεργασία batch μηνυμάτων.

Για το Symphonia™ Messaging and τα σχεδιαστικά εργαλεία

Πρωτοεκδιδόμενο το 1996, το Symphonia™ είναι μια ευκολόχρηστη σειρά εργαλείων ηλεκτρονικών μηνυμάτων και σχεδιασμού τους, που καθιστά δυνατή την ανάπτυξη ειδικού λογισμικού έτσι ώστε τα στελέχη ανάπτυξης να προσθέτουν γρήγορα ικανότητες βιομηχανικών προτύπων μηνυμάτων σε υπάρχοντα λογισμικά συστήματα . Τα εργαλεία επιτρέπουν πολύ γρήγορη ολοκλήρωση πολλαπλών, διαφορετικών συστημάτων. Τα έξυπνα σχεδιαστικά εργαλεία του Symphonia™ επιτρέπουνν παγκόσμιες επικοινωνίες με δεδομένα, εικονικό σχεδιασμό οποιασδήποτε διάταξης μηνυμάτων σε άλλη.

Η σειρά εργαλείων του Symphonia™ υποστηρίζει ένα εκτεταμένο εύρος πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένων των HL7, XML, HIPAA, X.12, EDIFACT, HCFA, ASTM, NCPDP, SWIFT και καθορισμένες από τους χρήστες διατάξεις. Η κύρια μηχανή υποστηρίζεται από μια σειρά λειτουργικών συστημάτων και περιλαμβάνονται εκτεταμένες δυνατότητες απόκρυψης.

Για το Orion Systems International

Τι νέο υπάρχει στο Symphonia 3.7

To Symphonia 3.7 περιλαμβάνει έναν αριθμό βελτιώσεων, που επιτρέπουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ισχυρών συστημάτων ηλεκτρονικών μηνυμάτων, γρηγορότερα και ευκολότερα από ποτέ.

Ολοκληρωμένη εκσφαλμάτωση στον Map Designer

Με έναν ολοκληρωμένο εκσφαλματωτή ενσωματωμένο στον Map Designer, οι χρήστες μπορούν με ένα μόνο βήμα, μέσω του κωδικού σχεδίασης τους, να θέσουν σημεία διακοπής και να δουν τις τιμές των μεταβλητών και των πεδίων καθώς κατασκευάζουν το μήνυμα εξόδου. Έχοντας αυτήν την δυνατότητα μπορούν να ελαττώσουν σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για να δημιουργήσουν και να ελέγξουν μια σχεδίαση πριν την αναπτύξουν .


Απροσδιόριστα μηνύματα και τμηματική ανάλυση

Το Symphonia 3.7 έχει την ικανότητα να αναλύει τα μηνύματα και τα τμήματα τα οποία δεν αναγνωρίζει, εφόσον το αντικείμενο ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με το υπόλοιπο του ορισμού. Παρέχοντας πρόσβαση σε μερική πληροφορία του μηνύματος μέσα στο άγνωστο μήνυμα, παρέχεται καλύτερη διάγνωση λαθών, ελαττώνοντας την ποσότητα χειρωνακτικής εργασίας που απαιτείται για να λυθούν τα όποια λάθη σ’ένα σύστημα.



Βελτιωμένη βοήθεια για την σύνδεση των αρχείων (Καλύτερη τεκμηρίωση)

Η τεκμηρίωση του Symphonia έχει μετατραπεί σ’ένα εύκολα προσβάσιμο και ερευνήσιμο αρχείο βοηθείας. Τα λάθη στον προσδιορισμό των μηνυμάτων έχουν άμεσους συνδέσμους με την κατάλληλη πληροφορία στο αρχείο τεκμηρίωσης. Το αρχείο βοηθείας επίσης περιλαμβάνει την βάση πληροφοριών από τον δικτυακό τόπο υποστήριξης του Symphonia

Υπολογισμοί για την ασφάλεια των σχεδιαστικών συστατικών

To Symphonia 3.7 με ασφάλεια επιτρέπει την χρήση του ίδιου αντικειμένου σχεδίασης σε πολλαπλούς υπολογισμούς την ίδια χρονική στιγμή. Χρειάζεται μόνο ένα φόρτωμα του αρχείου διαμόρφωσης, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και μειώνοντας τον φόρτο σε στιγμές μεγάλης χρήσης.

Υποστήριξη του EDIFACT (με ενημερωμένες βιβλιοθήκες EDIFACT)

Το Symphonia 3.7 έρχεται με νέους προκαθορισμένους EDIFACT ορισμούς έως τον I02B. Οι αλλαγές στους αλγορίθμους ανάλυσης επιτρέπουν την σωστή αναγνώριση των μηνυμάτων EDIFACT που δεν έχουν το τμήμα UNA.

Υποστήριξη του SWIFT στάνταρτ.
Το Symphonia τώρα έχει αυξήσει την λειτουργικότητα που θα υποστηρίξει την δημιουργία και την ανάλυση των SWIFT μηνυμάτων. (Σημείωση: Οι SWIFT βιβλιοθήκες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες).

Διαμορφώσιμες ρυθμίσεις επικύρωσης

Με το Symphonia 3.7 τα λάθη επικύρωσης μπορούν να μετατραπούν σε προειδοποιήσεις ή να απενεργοποιηθούν εντελώς, εξαρτώμενα από το επίπεδο της επικύρωσης που μπορεί να επιθυμεί ο χρήστης. Αυτό επιτρέπει να αγνοηθούν συγκεκριμένα λάθη, εάν δεν είναι σχετικά με το σύστημα.



Κύριες βελτιώσεις παραγωγικότητας στον EDI Designer. Map Designer & Symphonia Explorer.

Παραδείγματα: · Ο Map Designer τώρα εισάγει κώδικα με σύρσιμο και απόθεση (drag and drop), επιτρέποντας σας να δείτε ακριβώς τι κώδικας θα εισαχθεί και πού.
· Ο Map Designer μπορεί να δείξει γραμμές επισήμανσης απλής σχεδίασης, καθιστώντας εύκολο να δει κανείς αν όλα τα αντικείμενα έχουν χαρτογραφηθεί προς ή από.
· Σχεδιαστικά έργα αποθηκευμένα σε ένα αρχείο MDF, όχι σε πολλαπλά αρχεία MDF και PCF

. Υποστήριξη HL2 2.xml

Το Symphonia 3.7 έχει την ικανότητα να δημιουργεί σχήματα HL7 2.xml από έναν προσδιορισμό EDI HL7. Αυτός ο προσδιορισμός μπορεί να είναι «αυτοχαρτογραφημένος» μέσα στο Symphonia Mapper για να δημιουργεί μηνύματα HL7 2.xml από τα μηνύματα EDI και το αντίστροφο.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά στο 3.7

· Ικανότητα να σταματάει μια σχεδίαση αφού έχει αρχίσει ( τόσο στο Map Designer όσο και προγραμματικά)
· Βελτιώσεις στην διασύνδεση του EDI Designer
· Αυτοδημιουργία μιας σειράς μηνυμάτων ελέγχου μέσα σε μια ομάδα ελέγχου στον EDI Explorer
· Διαλογή των πινάκων επικύρωσης από τον EDI Designer
· Βελτιωμένη διασύνδεση στον Map Designer για δομές αναβάθμισης, προσδιορισμών διαδικασιών εκδόσεων
· Νέες επιλογές χωρισμού για τα μηνύματα EDI.( Οι διαλογείς μπορούν τώρα να έχουν εναρκτές και τερματιστές)
· Νέο μέγεθος της περιοχής επικύρωσης σε διαφορετικά πεδία της περιοχής.
· Νέες βασικές λειτουργίες στον Mapper, συμπεριλαμβανομένων πιο πολλών λειτουργιών διαμόρφωσης και λειτουργιών αρχείων ΙΝΙC++ Στατική Μηχανή για τον Mapper. Αυτό επιτρέπει στον χαρτογράφο να συμπεριληφθεί σε ένα εκτελέσιμο και να μη διανέμεται σαν ένα χωριστό dll)
· Οι εξαρτήσεις της Μηχανής του Mapper περιλαμβάνονται τώρα μέσα στο αρχείο τοποθέτησης του Mapper, εξαλείφοντας αντιθέσεις με διαφορετικές εκδόσεις των κοινά χρησιμοποιούμενων βιβλιοθηκών.
· Νέο στοιχείο αντικατάστασης του Datatype στον EDI Designer επιτρέπει σ’ένα datatype να αντικατασταθεί εύκολα από έναν άλλον
· Νέοι χαρακτήρες έναρξης και λήξης για τις επιπτώσεις της εξόδου στον ΕDI Designer επιτρέπουν να χειρίζονται σωστά όλες οι διαδικασίες εξόδου από τον HL7.
· Οι περιοχές μπορούν τώρα να έχουν εξισώσεις καταστάσεων που να επιτρέπουν νέες επιλογές επικύρωσης
· Το Symphonia τώρα εκδίδεται με ένα δείγμα Java Explorer
Η Orion Systems International διανέμει μια πλήρη πλατφόρμα ολοκλήρωσης της τεχνολογίας της πληροφορίας για συστήματα πληροφοριών κάθε είδους. Τα ευκολόχρηστα εργαλεία και εφαρμογές της Orion ολοκληρώνουν και βελτιώνουν τα υπάρχοντα προγράμματα και παρέχουν ασφαλή, παγκόσμια πρόσβαση σε πληροφορίες. Οι λύσεις κλινικών πληροφοριών της Orion έχουν χρησιμοποιηθεί και τις έχουν εμπιστευτεί ανά τον κόσμο εδώ και δέκα χρόνια. Οι συνεργάτες της Orion περιλαμβάνουν πωλητές υπηρεσιών υγείας και τεχνολογίας της πληροφορίας, όπως είναι η Oracle Corporation, First Consulting Group, Philips Medical Systems, LogicaCMG, Hewlett Packard, McKesson, Sierra Systems and Sun Microsystems. Η Orion έχει πάνω από 1,000 πελάτες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανόμενων των Νοσοκομείο Johns Hopkins, Κρατικό Τμήμα Υγείας της Νέας Υόρκης, Κεντρικό Νοσοκομείο της Washington, Κέντρο Ερευνών Καρκίνου Fred Hutchinson, McKesson, NaviMedix, CDC, Εργαστήρια Abbott και πολλά άλλα.

Σχετικές Συνδέσεις
Symphonia 3
  privacy , © 2008, Apollo SA